Folytatjuk a 33. helyen lévő argentín tájjal. Ez nem más, mint a Hét Tó útvonala. Ez a 184 kilométeres út a már említett Bariloche és San Martín de los Andes között fekszik, s amint látjátok, így egy nagy kört írhatunk le. Az egész területen három nemzeti park osztozik, a Lanín, az Arrayanes és a Nahuel Huapí. Ezt az utat természetesen sokféleképpen végigjárhatjuk. Elindulhatunk gyalog, kerékpárral, motorral, esetleg lóval, vagy kocsival.Az útnak több mint egy negyede nem aszfaltozott (50 km). A táv nem nagy, azonban megéri nem csak egy napot eltölteni ezen a vidéken. A területen számos szálláslehetőség akad, így nem kell feltétlenül a szabad ég alatt éjszakázni. :D
Ezen az oldalon számos hasznos információt találhattok, többek között azt is, hogy hogyan juthatunk el a kezdő városokba.
A hét legfontosabb, legnagyobb tó a vidéken (természetesen amelyekről a vidék el lett nevezve) a következők: Correntoso, Escondido, Espejo, Falkner, Lácar, Machónico, Villarino. Persze sok másik kisebb-nagyobb tó fekszik ezen a vidéken.


A következő kisvideóban gyönyörű tájakat láthattok.


És most lássunk még néhány képet!


A bejegyzés trackback címe:

https://esque.blog.hu/api/trackback/id/tr1002775065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása