Közeledik a jó idő, az április, s azon gondolkodtam, hogy a zenét szeretőknek kedvezek egy kicsit. Még a hazai fesztiválok nem kezdődnek el, de nem szabad csüggedni! Spanyolhonban már kezdetét vette a tavaszi őrület. Áprilisra találtam nektek három zenei fesztivált is, bár az egyiket nem tartják meg egy, a közelben történt tragédia miatt. Ezeken a fesztiválokon mindenki megtalálhatja a saját zenei ízlésének megfelelő fellépőt, zenekart.

Kezdjük is el a legelsővel, ami április első két napján lesz megtartva Zaragozában. A neve Plastidepop. 2004-ben jött létre ez a fesztivásorozat. Elsősorban pop zenészeket hallgathatunk meg itt. Nézzetek szét a myspace oldalukon.
Az idei fellépők: Los campesinos!, Cats on fire, Maga, Nadadora, #Fo, Estereotypo, Capitán Sunrise, Cigrones, DJ Dongonzalo, DJ Batidora, DJ La Mujer Que Fuma. keressetek rájuk, mert megéri! A plakát után én is megmutatok nektek egyet.

A következő esemény az április 21 és 23 között megrendezett Polifonik Sound fesztivál. Ez lesz a negyedik a sorban. Barbastróban, Huescában bömbölnek majd a hangfalak. A háromnapos belépő most még csak 30 euró, de van 18 eurós is. Nézzétek meg a reklámfilmjüket! Ebből minden fellépő kiderül. Ha ez nem elég, akkor itt van a hivatalos honlapjuk is.

A harmadik a BSJ lett volna Truelben április 23-án. Myspace oldalukon olvashatjátok, hogy nem tartják meg, mert nemrégiben történt egy légi baleset a területen, melynek csupán egy túlélője volt. Kár érte, mert egy csodás középkori vásár volt tervbe véve, s az esti négy fellépő is garantálta volna a jókedvet.

Kíváncsi vagyok, hogy ti melyikre mennétek el.

A bejegyzés trackback címe:

https://esque.blog.hu/api/trackback/id/tr742775662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kölyök 01 · http://haerdekel.blog.hu 2011.03.27. 20:44:45

Egyelőre még álomvilág, de ha tehetném az egész nyarat kint tölteném.
süti beállítások módosítása