Fake Plastic Girl 2011.03.17. 20:55

Bariloche

Elérkeztünk a 35. helyezetthez. Ez nem más, mint San Carlos de Bariloche, vagy csak egyszerűen Bariloche. Ez a város a turizmusnak szentelte magát. S az sem elhanyagolható tény, hogy ez a légnépesebb település a patagóniai Andok területén.

 

Rengeteg gyönyörű tájjal találkozhatunk itt. Számos tó, tájvédelmi körzet, erdő, hegy, síközpont fekszik közel a városhoz.
A bariloche egyébként mapuche nyelven azt jelenti, hogy ember a hegy másik oldaláról. A chíleiek nevezték így a város őslakosait.
Alejandro Bustillo keze nyoma ezen a városon is meglátszi, csakúgy, mint a Llao Llao Hotelen. Ő tervezte a különleges könyvtárat, színházat, a postás, a múzeumot, a városházát, a rendőrség épületét.
Már említettem a turizmus fontosságát. Ezen az oldalon nagyon sok hasznos információt találhattok. A Nahuel Huapi tavon számos vízi sportot űzhetünk, s természetesen napozhatunk is. A 19 km-re fekvő síparadicsom (Cerro Catedral) pedig a téli sport szerelmeseinek kedvelt helye.
Ha pedig golfozni vágyunk, akkor három pályán is kipróbálhatjuk a lyukérzékünket.
Nézzünk néhány képet!

A bejegyzés trackback címe:

https://esque.blog.hu/api/trackback/id/tr922748555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása