1966, Manresa. Megszületik egy kisfiú, akiről még nem is sejtik, hogy mekkora csodákat fog művelni... Elég mesésen hangzik ez a kezdés, de higgyétek el, ez így történt.Sőt, egy ideig ő sem ébredt tudatára, mire is lenne képes. Elvégezte az orvosit, s eltöltött ebben a szakmában 15 évet. Miközben autodidakta módon képezte magát a fotózás terén. Ma pedig számos díj tulajdonosa. Hozzáteszem, nem jogtalanul. Bejárja a világot, s olyan társadalmi eseményekről számol be képein, melyek megrázóak, meghökkentőek, közönségpukkasztóak... Sorra veszi az olyan kényes témákat, mint a homoszexualitás, a különböző tüntetések. Elhozta nekünk képein Haitit, Iránt, Las Vegast, New Orleanst, Albániát... Azonban nem hanyagolja el otthonát sem, Spanyolországban is előszeretettel készít fotósorozatokat.
Itt láthatjátok egy díj átvételekor, és munka közben Pamplonában.

Gyönyörű képeit megtekinthetitek a saját oldalán, ahol általa írt blogján is tájékozódhattok a mindenkori munkáiról. Néhány képet itt is közzéteszek, mert eszméletlenül szép pillanatokat örökítenek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://esque.blog.hu/api/trackback/id/tr202712964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása