Fernando Vicente Madridban született, s igen érdekes illusztrációkat készít. A 80-as években indult be a karrierje, most pedig az El País napilap állandó munkatársa. Ezen kívül vannak egyéni kiállítasi, munkái is. De dolgozik a Gentleman, Letras Libres, Cosmopolitan magazinoknak is. Gyermekeknek szóló rajzai mellett találhatunk pikánsabb darabokat is. Például a pin-up lányokkal készített egy kártyapaklit is. :D
Érdemes böngészni a blogját is, számos érdekes információt tudhatunk meg az aktuális munkáiról, kiállításairól.
Az oldalán megtalálhatjátok azokat az alkotásait is, amelyeket foto-illusztrációknak hív. Ezek azért különlegesek, mert mindegyik képen egy valós fénykép van belerejtve a rajzba. Ezeket használja a divatruhák reklámanyagához is.
És találtam még egy érdekességet! Ha szoktad használni a Google Earth alkalmazását, akkor azon is megtekintheted Fernando Vicente azon alkotásait, melyek a térkép és illusztráció vegyítéséből készültek. Ezeket rávetíti a földgömbre, és ott nézhetjük meg.
Itt tudjátok letölteni a szükségen plugin-t!
És nézzük a szokásos merítést a művekből, a tovább gombra kattintva!
 


 

 



 

A bejegyzés trackback címe:

https://esque.blog.hu/api/trackback/id/tr262828006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása