Van két kubai születésű férfi, akik elég érdekes dologgal foglalkoznak. Alain Guerráról és Neraldo de la Pazról van szó.Jelenleg Miamiban élnek és dolgoznak. egyébként 1996-ban kezdték el a közös munkát. De mit is csinálnak ők? Ez egy igen jó kérdés. Nem is tudom pontosan megfogalmazni.
Az újrahasznosítás sok módját ismerjük. A Guerra de la Paz csapat azonban egy egészen egyedi, bár hétköznapi dolgot hasznosít újra: a ruhát. És nem is akármilyen módon. különböző szobrokat készítenek a ruhadarabokból, s ezek nem csak a méretüknél fogva lenyűgözőek. Rengetek mondanivalójuk van. Egyetemes problémákra hívják fel a figyelmet ezen szobrok, alkotások által. A ruhákat azért tartják a legmegfelelőbb alapanyagnak, mert mindegyiknek saját története és eszenciája van. Ami természetesen csak kiegészíti a szobor mondandóját. Bár nem csak a ruhákkal dolgoznak, hiszen alkalmaznak műanyagot, köveket... De majd meglátjátok! :D
Saját honlapjukon megtekinthetitek a szobraikat, életrajzukat, elérhetitek a blogjukat. Tehát érdemes ellátogatni ide.
Nézzünk is néhány érdekes darabot!


A bejegyzés trackback címe:

https://esque.blog.hu/api/trackback/id/tr512784302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kevlar · http://haerdekel.blog.hu/ 2011.03.30. 22:22:17

Ezek valahogy egyszerre szépek és hátborzongatóak.
Még csak hasonlót se láttam.
Érdemes egyébként a belinkelt honlapot is megnézni, vannak még érdekes darabok.
süti beállítások módosítása