Jaj. Ismét nevethettem egy nagyot a spanyolokon. Gondolom, mindannyian tudjátok, hogy mostanában az országokat zeneileg leginkább az Eurovíziós Dalverseny hozza  lázba. Magyarországon ugye már megvan a nyertes, aki képviselheti hazánkat, Wolf Kati személyében. Ezzel azt hiszem, rendben is van a dolog. Körülnéztem a spanyolok háza táján is, és valami elképesztőt találtam...
Természetesen ők is szerveztek válogatásokat, és a nép választhatott az előadók közül. Van egy sorozat náluk, amiben Lore és Macu a két női szereplő. Ez egy vígjáték, gondolom sejtitek már, milyen lehet a zene... Igen, felettébb szórakoztató. vagy inkább borzalmas? Igazából nem tudom eldönteni.
A történet csavara, hogy a lányok dala bekerült az első tíz közé. Rengetegett cikkeztek róluk. Még a sorozatba is belefűzték a versenyt.
Nem is maradt más hátra, mint hogy megmutassam nektek ezt a gyöngyszemet:

 

De hogy ne a rossz emlék maradjon meg, megmutatom a győztes előadót is, aki nem más, mint Lucía Pérez a Que me quiten lo bailao dalával. Mindenki döntse el, hogy jobb-e. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://esque.blog.hu/api/trackback/id/tr752782907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása