Van egy barcelonai személy, aki elsősorban író. Hat regényt tudhat már a magáénak. Ezek első négy darabja elsősorban gyerekeknek szól. (A köd hercege, Az éjfél palotája, Szeptember fényei, Marina) 2001-ben publikálta az első felnőttekek szóló regényét. Ez nem más, mint A szél árnyéka. E regény által ismertem meg, véletlenül emeltem le a könyvtár polcáról. Szerelem volt első látásra. Korántsem csak egy egyszerű krimisztoriról van szó. Nagyon fontos szerepe van magának a könyvnek (mint médiumnak; mint az ember társának), az irodalomnak. Olyan kérdéseket feszeget benne, amik sokkal mélyebb értelmet kölcsönöznek a regénynek. Érdemes elolvasni.
És senkit ne rettentsen el a közel 700 oldalas terjedelem, mert megéri.
Ha tetszett ez a műve, akkor ennek folytatása az Angyali játszma.
Úgy kezdtem a cikket, hogy elsősorban író. De tudni kell róla, hogy emelett foglalkozik a zenével is. S olykor a könyveinek egy-egy pillanatához, szereplőjéhez zenei darabokat komponál.

Látogassatok el a honlapjára, és nézelődjetek kedvetekre!Megtaláljátok a zenéit itt is és ingyen le is tudjátok tölteni.
Hallgassunk meg itt is néhány remek darabot!

A bejegyzés trackback címe:

https://esque.blog.hu/api/trackback/id/tr232764735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kevlar · http://haerdekel.blog.hu/ 2011.03.24. 19:29:22

Állítólag nagyon jó könyv.:)
Egyszer biztosan elolvasom.
süti beállítások módosítása