Szétnéztem egy kicsit országszerte. Meglepődtem. Összesen négy olyan helyet találtam, ami spanyol hangulatot idéz. Ebből kettő természetesen Budapestet ékesíti, egy Debrecenben és egy Győrött található. Képek alapján mind a négyet meglátogatnám. Sorra veszem nektek őket:

1. Pata Negra-Budapest
www.patanegra.hu/
A neve a spanyol sonkára utal, mely eszméletlenül finom... Két helységük van, egy Pesten és egy Budán. Az étlapjukra pillantva annyi érdekességet találtam, hogy a tej- és gluténérzékenyekre, vegetáriánusokra is gondoltak. Rengeteg információt találhattok a spanyol ételekről, borokról.

2.Esco-bár-Budapest
www.escobar.hu/
Az escobar ige egyébként sepregetést jelent, a szójáték a fontos. Engem inkább az andalúziai lakásokra emlékeztet a bár berendezése. Különböző rendezvényekkel dobják fel a hangulatot. Kéthetente szombaton például karaoke partikat tartanak, italakciókkal. De akkor is térj be, ha egy kellemes ebédet vagy vacsorát szeretnél elfogyasztani.

3. Fandango Étterem-Debrecen
www.fandango.hu/
A fandango egy andalúziai táncot takar. Itt is különböző érdekes ételeket próbálhatunk ki, nem beszélve a borokról, pizzákról... Programokat is szerveznek. Legutóbb például Fésűs Nelly kápráztatta el az embereket a farsangi bulin. Ami még érdekesebbé teszi a helyet, hogy van egy külön lovagtermük!
4. Tío Pepe- Győr
www.tio.hu/
Nagyon érdekes mozgó képpel találkozhatunk az oldalukon, melynek segítségével körbepillanthatunk az egész étteremben. Nem csak az ételeket kóstolhatjuk meg, hanem élőzenével kápráztatnak el minket. Ráadásul rendelkeznek egy panzióval is, így az esténket egy dél-spanyolországi szobában tölthetjük.

Mindenkinek jó étvágyat kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://esque.blog.hu/api/trackback/id/tr652709200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása